SC Regel Tech SRL                                                         Vizualizati acest mesaj on-line
Promotiile toamnei la produsele CAD/CAM !
Modelare 3D + frezare in 3-5 axe pe masini unelte si roboti
CAD pentru modelarea pieselor si ansamblurilor 3D, pentru realizarea desenelor 2D de ansamblu si de executie si pentru importul fisierelor din alte programe CAD.
CAM pentru prelucrari prin frezare in 3-5 axe pe centre de prelucrare CNC sau pe roboti industriali.
Preturile promotionale sunt valabile pana in 20 noiembrie 2018 !
Preturile promotionale la produsele CAD:
ZW3D Lite 990 EURO
ZW3D Standard 1900 EURO
ZW3D Professional 2900 EURO
Preturile promotionale la produsele CAM:
SprutCAM 3xMill 1800 EURO
SprutCAM 5xMill 2450 EURO
SprutCAM Master 2800 EURO

SprutCAM Pro 3300 EURO
SprutCAM Robot 5800 EURO
ZW3D Lite este un software CAD de proiectare 3D parametrica a pieselor si ansamblurilor, de realizare a desenelor 2D de ansamblu si de executie, puternic si usor de utilizat.Versiunea Lite va ofera o alternativa economica, la un pret special de promotie.

Versiunile
Standard si Professional va ofera facilitati suplimentare (modelare cu suprafete, modelare table subtiri, analiza de miscari, lucrul cu fisiere de tip nori de puncte, biblioteci de piese, etc.).


ZW3D Lite  permite importul/exportul si editarea fisierelor native din alte programe CAD (Catia, Inventor, Creo, Siemens NX, Solidworks, Solid Edge), precum si operatii de import/export si editare din/in formate neutre (igs, stp, dwg/dxf, vda, stl).

Daca sunteti interesat de modelarea 3D, puteti arunca o privire peste ultimele
tutoriale video care va vor arata pas cu pas cum puteti beneficia de facilitatile oferite de ZW3D Lite. Invatati sa utilizati un CAD 3D in doar trei ore !
Versiunea 3xMill a pachetului software SprutCAM permite generarea programelor pentru prelucrarea pieselor complexe pe masini de frezat CNC in 3 axe.

Puteti de asemenea achizitiona versiuni superioare,
5xMill, Master, Pro. Aceste versiuni ofera suport pentru prelucrari in 4-5 axe continue, prelucrari prin strunjire, prelucrari prin electroeroziune si prelucrari pe masini cu mai multe capete de lucru (frezare + strunjire).

De asemenea, versiunea
Robot a programului ofera suport pentru programarea operatiilor tehnologice realizate cu roboti industriali (ABB, Comau, Fanuc, Kawasaki, Kuka, Motoman, Staubli, Universal Robot, etc).  

Programul include o biblioteca de post-procesoare pentru echipamente CNC de tip Fanuc, Haas, Heiedenhain, Okuma, Mori-Seiki, Sinumerik, precum si pentru alte tipuri. Puteti accesa un set de
tutoriale video aici

Pretul promotional include si o sesiune de training de 1 zi la sediul firmei dvs.
SC Regel Tech SRL
Str. Gheorghe Titeica 16, 557260 Selimbar, jud. Sibiu, 0745 374776

Puteti solicita mai multe informatii aici:
info@regel-tech.ro

Primiti acest mesaj pentru ca v-ati inregistrat pe site-ul producatorului si v-ati exprimat acceptul pentru a primi comunicari comerciale din partea noastra. Acest mesaj nu contine informatii personale si este in conformitate cu regulamentul GDPR.

Daca nu mai doriti sa primiti aceste mesaje, trimiteti un e-mail la info@regel-tech.ro, cu subiectul "Dezabonare" sau faceti clik pe linkul de dezabonare din subsolul acestul mesaj

Dezabonare                                                                                                                                    Actualizare profil